Kuvassa ampumahiihtäjä Laura Toivanen ja muita itsetunnon kehittämiseen liittyvälle kurssille osallistuneita akatemialaisia (maaliskuu 2011).

Urheilijalla vastuu urheilun ja opiskelun yhteensovittamisesta

Joensuun Urheiluakatemian urheilijana opiskelet omassa oppilaitoksessasi (UEF, AMK, JYK, ammattiopisto tai ISLO, ks. yhteistyöoppilaitokset)
ja valmentaudut tavoitteellisesti oman lajisi edellyttämällä tavalla.

Joensuun Urheiluakatemia mahdollistaa kahdesti päivään treenaamisen järjestämällä kolmesti viikkoon aamuvalmennusta. Valmennusta järjestetään ti, ke ja to-aamuisin klo 8-10. Valmennuslajit elävät hieman vuosittain, katso ajankohtainen lista akatemian valmennuslajeista.

Aamuvalmennuksiin osallistuminen edellyttää Joensuun Urheiluakatemian jäsenyyttä. Akatemian valintakriteereihin voit tutustua täältä.

Huomaa, että Akatemian jäsenyys edellyttää sekä opinnoissa että urheilussa edistymistä. Kannattaa siis olla aktiivinen opiskelun ja valmennuksen yhteensovittamiseen liittyvissä asioissa. Hyvä on muistaa myös se, että akatemian jäsenenä olet yksi akatemian toimintaan liittyvistä viestin viejistä! (ks. akatemian viestintä)