Akatemian vuosikierto

Akatemian toiminta kytkeytyy läheisesti oppilaitosten toimintaan ja niinpä myös vuosikierron kuvaus on jaettu syys- ja kevätkausiin. Käytännössä Akatemian toimintavuosi alkaa elokuussa pian 2. asteen oppilaitosten lukuvuoden käynnistymisen jälkeen. Viimeinen Akatemian valmennus ajoittuu toukokuun puoleen väliin. Touko-kesäkuussa voi olla vielä joitakin valmentaja- ja yhdyshenkilötapaamisia sekä johtoryhmän kokous, mutta muilta osin kesäkuu on kuluneen toimintakauden "pakettiin laittamisen" aikaa. Myös uusille akatemialaisille lähetetään infokirjeet kesäkuun aikana. Heinäkuussa lomaillaan.

Lähemmin Akatemian toimintavuoden kierrossa toistuviin tapahtumiin ja asioihin voi tutustua oheisista "syys- ja kevätkausi" taulukoista. Taulukoihin kootaan paisi Akatemian toimintaan liittyvät tapahtumat ja asiat, myös jo tiedossa olevat ajankohdat ja päivämäärät. Mikäli olet siis epävarma jotakin tiettyä tapahtumaa koskevasta ajankohdasta, katso josko päivämäärä löytyisi ko. taulukosta. 

Akatemian ja oppilaitosten yhteiseen vuosikiertoon voit tutustua myös kohdassa tiedon kulku (akatemia-oppilaitos)!

Vastaavasti mikäli toivoisit, että jokin asia/päivämäärä näkyisi ko. koonnassa, älä epäröi ottaa yhteyttä valmennuskoordinaattoriin.

Syys- ja kevätkausien kuvaamisen lisäksi oheisista linkeistä löydät myös lukioiden koeviikkojen ajankohdat sekä ajankohtaista -osion. Koeviikoilla akatemian aamuvalmennuksissa voi olla poikkeuksia, joten koeviikon ohjelma on hyvä varmistaa lajin valmentajalta. Koeviikoilla pidetään myös valmentajatapaamisia. Ajankohtaista -osiossa esitellään mahdollisia tulevia tapahtumia.